1. Köszönjük minden kedves testvérünknek, akik szolgálatukkal hozzájárultak, hogy templomunk búcsúját méltóképpen ünnepelhessük meg.
2. A Mór – Bodajk kerékpárút – zarándokút elkészült. A hálaadó zarándoklat ma délután lesz. Gyülekező 15 órakor a bicikliút kezdetén, Móron a Dózsa Gy. utca végén. Indulás 15.15-kor. Gyalogosan vagy biciklivel is lehet csatlakozni. A zarándok- és kerékpárutat megszenteli Spányi Antal megyéspüspök atya 16 órakor a 81-es út és a kerékpárút kereszteződésénél (bodajki lehajtó).
3. Kedden este az igeliturgia kivételesen elmarad.
4. Jövő vasárnap 8,30 órától a sekrestyében lesz lehetőség a 2. félévi miseszándékok beirtására.
5. Szeretettel jelezzük az egyházközség családjainak, hogy családos tábort szervezünk július 21-25 között a Vértes táborban. Jelentkezni Staudt Gáboréknál lehet.
6. Éjjel nappal hívható számon elérhető a telefonos lelkigondozói szolgálat betegek és kórházi dolgozók számára. Személyes találkozásra csak a móri, csákvári és fehérvári kórházakban van lehetőség. Részletek a plakáton.
7. Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya június 24-én a Prohászka Templomban diakónussá szenteli Ébner Vilmost. Imádkozzunk érte és a többi szentelendőért!
8. A vértessomlói Sarlós Boldogasszony kegytemplom búcsúja július 4-én lesz. Részletek a plakáton.
MISESZÁNDÉKOK
Templombúcsú, vasárnap, június 13. 9.15
A plébániaközösségért
Csütörtök, június 17. 18.00
+Dim József és +f. Fett Mária
Évközi 12. vasárnap, június 20. 9.30
+Winkelmann István, +f. Hungler Erzsébet és +családtagok
A hirdetések a Plébánia oldalán is elérhetőek: http://pusztavamiplebania.hu/site/heti-hirdetesek/
Iratkozz fel!
Tomi atya aktuális prédikációját itt találod: https://www.youtube.com/…/UCy2t0mCH1GWwUAUXFRp…/featured
Tomi atya YouTube csatornáját „Heaven is Open” címmel pedig itt: https://www.youtube.com/channel/UCMK-dyy6QrLhrAXjF2dF8NQ