Páros Pihenő

A mai rohanó világban sokszor még a legközelebbi családtagunk, a házastársunk mellett sincs idő megállni. A párkapcsolati tanácsadók mind hangsúlyozzák, hogy milyen fontos a kettesben eltöltött idő. Az “aranyszabály” szerint heti egy este, havi egy nap, és évi egy hétvége jár egy párnak, és szükséges is, hogy fenn tudják tartani bizalmi kapcsolatukat. Néha külön segítség lehet, ha el tudják mondani gondjukat egy harmadik félnek, aki pártatlan, meghallgatja őket, és kérdéseivel segíthet megtalálni az együtt továbbvezető utat. A pusztavámi plébánia jelenleg üres. Itt tartjuk hét közben a bibliaórákat, megbeszéléseket, de csoportok, párok számára igénybe vehető.

Ha házastársával páros pinehőre vágyik, itt a lehetőség, hogy kikapcsolódjanak. Az épület kívül-belül rendezett, az udvar pedig szép és nagy. A közelben van lehetőség erdei sétákra, kis autózással pedig több látnivaló is elérhető, mint Székesfehérvár, a Gaja-völgy, Gaja patak, a fehérvárcsurgói víztározó, a csókakői vár, a bodajki kegyhely, a tatai tó és a vár, de Győr is csak egy órányi autóútra van. A kikapcsolódás mellett lehetőség van párkapcsolati feladatokat elvégezni a plébánián található feladatlapok kitöltésével, illetve párkapcsolati könyvek is vásárolhatók. Végül pedig lehetőség van arra is, hogy igény, és egyeztetés szerint egy alkalommal ingyenesen lelkigondozóval beszélgessenek.

 

Lelkigondozói elérhetőségek

Ambrózy Tamás

katolikus pap vagyok, pusztavámi plébános, mentálhigiénés lelkigondozó.

 

email cím:

ambrozy80@gmail.com

 

Dr. Török Gábor Pál vagyok, tanár, lelkigondozó, pszichodráma vezető, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet adjunktusa, az Antropos Mentálhigiénés Módszertani Központ munkatársa és szakmai vezetője. A Regnum Marianum katolikus közösség tagja. Házas, nagycsaládos apa.

 

email cím:

torok.gabor.pal@gmail.com

 
 
A SZÁLLÁS FELSZERELTSÉGE:
Mikor lehet igénybe venni és hány fővel? Egész évben
2 fő
Szállás módja: A plébánia épületében 1 hálószoba 2 különálló illetve összetolható ággyal
Az udvarban sátorozási lehetőség (saját sátorral és matraccal)
Tisztálkodási lehetőségek: Hideg-meleg vizes zuhanyzó 1db
Fürdőkád 1 db
WC 2 db
Étkezési lehetőségek: A szálláshelyen saját főzőkonyhán önellátással van lehetőség, a főzéshez edények, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, valamint étkezéshez evőeszközök és tányérok rendelkezésre állnak.
Kiépített hely szalonnasütéshez és bográcsozáshoz az udvarban-vízvétel kerti csapról
Étkezési lehetőség az óvoda konyháján, valamint a szomszéd településen
   
PROGRAMLEHETŐSÉGEK:
Helyiségek közösségi programokhoz: Közösségi terem 38 fő részére csocsó asztallal
Sportolási lehetőségek: Pingpong asztal, kosárlabda palánk, foci kapuk, röplabda háló, trambulin, tollas labda, darts, petang, sportolási lehetőség a községi focipályán, valamint a szálláshely udvarán, uszoda Móron (10 km)
Kirándulási lehetőségek:

Pusztavám a Vértes hegység lábánál fekszik, így a legszebb hegycsúcsokra, völgyekre lehet gyalogtúrát tenni.
Csókakői vár

Gerencsér vár
Vértesszentkereszti templom romjai
Mór nevezetességeinek megtekintése, borkóstoló

Megtekinthető nevezetességek: Templom, tájház
 
Árak:

Házaspároknak 3500 Ft/ fő/éj

Amennyiben a házaspárok gyermeket is hoznak maguknak, úgy az alváshoz szükséges matracról saját maguknak kell gondoskodniuk. Ez esetben a szállás díja: 2000 Ft/ fő/éj