1. Várjuk azok jelentkezését, akik elmúltak 14 évesek, és szeretnének szentségekben részesülni: megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Ősszel indul a felkészítés. Jelentkezni szeptember 18-ig lehet a plébánián, vagy az atyáknál. Kérem, hogy ha van olyan ismerősük, aki már jelezte, hogy szeretne megkeresztelkedni…, azt bíztassuk, hogy jelentkezzen, és ebben segítsük is őket.
2. Gyalogos zarándoklatot hirdetünk a Bodajki Mária-napi búcsúra, szeptember 10-én, szombaton. Gyülekezés 14 órakor a móri Plébániatemplomban, indulás fél 3-kor. A búcsú szombati programja: 17 órakor megnyitó, majd keresztút a kálvárián. 19 órakor ünnepi szentmise, melyet Dr. Martos Levente Balázs a Központi Szeminárium rektora mutat be. Plakát a faliújságon.
3. Imaórát szervezünk férfiaknak a móri Plébániatemplomban szeptember 9-én este 8 – 9 óráig. Zsolozsma applikációt hozzanak; részletek a plakáton.
4. Szeptember 1-től minden kedden és pénteken tartunk szentmisét 18 órakor, függetlenül attól, hogy van-e miseszándék az adott napra.
5. Isten fizesse meg a nagyszámú önkéntes munkáját, akik csütörtökön a templomtér takarításban részt vettek.
MISESZÁNDÉKOK
Évközi 22. vasárnap, augusztus 28. 9,30
+Auer és Kemele szülők és +Mária
Kedd, augusztus 30. 18,00
+Kemele István, +f. Fett Mária, +fiúk István és +nagyszülők
Péntek, szeptember 2. 18,00
Évközi 23. vasárnap, szeptember 4. 9,30
+Szatzker János és +f. Wittmann Mária