1. Várjuk azok jelentkezését, akik elmúltak 14 évesek, és szeretnének szentségekben részesülni: megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Ősszel indul a felkészítés. Jelentkezni szeptember 18-ig lehet a plébánián, vagy az atyáknál. Kérem, hogy ha van olyan ismerősük, aki már jelezte, hogy szeretne megkeresztelkedni…, azt bíztassuk, hogy jelentkezzen, és ebben segítsük is őket.
2. A székesfehérvári Szent István Bazilika megújult. Az éves fogadalmi mise keretében, melyben István királyhoz hasonlóan felajánljuk népünket Szűz Márián keresztül az Istennek, Erdő Péter bíboros úr megáldotta a felújított székesegyházat.
3. Egyházmegyénk papságának évi zarándoklata csütörtökön lesz. Kérjük, hogy imádkozzanak csütörtökön Püspök atyáért és értünk, szolgáló papokért!
4. Csütörtökön 17,30 órakor templomtér takarítás (lombsöprés) lesz, melyben férfiak és asszonyok segítségére egyaránt számítunk.
5. Szeptember 1-től minden kedden és pénteken tartunk szentmisét 18 órakor, függetlenül attól, hogy van-e miseszándék az adott napra.
MISESZÁNDÉKOK
Évközi 21. vasárnap, augusztus 21. 9,30
+Winkelmann István
Kedd, augusztus 23. 18,00
+Pintér Károly (gyászmise) és +f. Paulheim Magdolna
Évközi 22. vasárnap, augusztus 28. 9,30
+Auer és Kemele szülőkért és +Máriáért