1. Most vasárnap kivételesen nem tartunk szentmisét.
2. Búcsúnkhoz kapcsolódóan június 12-én vasárnap 15 órakor a felújított orgonán koncertet ad Varga László orgonaművész. A belépés díjtalan, de a szószék és az oltárok restaurálásra adományokat hálás szívvel elfogadunk. 16 órától a templomtéren térzenét ad Pusztavám Község Német Nemzetiségi Fúvószenekara, vezényel Katona Ármin. Ezalatt agapéra hívjuk a jelenlévőket!
3. A héten nem lesznek igeliturgiák, viszont csütörtökön 18 órakor szentmisét tartunk. A szentmisét követően az új képviselő-testület első ülését tartjuk, melyen megválasztásra kerülnek a tisztségviselők.
4. Jövő vasárnap, Úrnapján a szentmise kivételesen 10 órakor kezdődik. A férfiak pénteken 17 órakor indulnak ágszedésre. A virágokat szombat reggel 7 órától lehet hozni a plébánia udvarra, a virágkötés szombaton 8,30-kor kezdődik. A sátrak díszítése vasárnap reggel 6 órakor kezdődik. A kislányokat, különösen az elsőáldozókat várjuk a körmenetben szirmokat hinteni.
5. Az úrnapi szentmise előtt 9 órától lesz lehetőség a sekrestyében a második félévre miseszándékok íratására.
6. Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya pappá szenteli Ébner Vilmos diakónus urat június 23-án. A papszentelés 10 órakor kezdődik Székesfehérváron, a Prohászka emléktemplomban. A szentmisére 8,30-kor busz indul, jelentkezni Freyné Anikónál lehet (Tel.: 416-113 vagy 30/3478-362). Az utazás díja 1500Ft/fő.
Vilmos atya szeretettel hív mindenkit első szentmiséjére 2022. június 26-án vasárnap 9,30-kor. Az újmisét közös ebéd követi a plébánia udvaron, melyre szintén szeretettel várunk mindenkit!
7. Hívő pszichiáter tart magánrendelést Székesfehérváron. Elérhetősége: www.soredi-pal.com
8. Ébresztő Fesztivál lesz Csákváron fiataloknak. A meghívott előadók között lesz paralimpikon, egy megtért elítélt, és Lackfi János költő is. Regisztráció és minden infó itt található: ebresztofesztival.hu
MISESZÁNDÉKOK
Templombúcsú, szombat, június 11. 15,00 +Pratsler János és +édesapja
Csütörtök, június 16. 18,00
Úrnapja, vasárnap, június 19. 10,00
+Wénusz Simon és +f. Stammler Anna