1. A héten csütörtökön nem lesz szentmise.
2. Fűnyírás lesz a templomtéren és a plébánia udvaron szerdán 18 órakor, szeretettel várunk minden segítséget.
3. Templomunk búcsúját június 11-én szombaton 15 órakor elővételezett püspöki szentmisével ünnepeljük. Spányi Antal megyéspüspök a szentmise keretében megáldja a templom homlokzat és tető elkészült állagmegóvási munkáit és a felújított orgonát, ünnepélyes esküt tesz az újonnan megválasztott képviselő-testület, valamint Pratsler Jánosné Kati nénit köszöntjük sekrestyési szolgálatának 50 éves jubileuma alkalmából. A búcsúi szentmise hagyományosan szentségi körmenettel zárul. Jövő vasárnap kivételesen nem tartunk szentmisét.
4. Június 12-én vasárnap 15 órakor templomunkban koncertet ad Varga László orgonaművész. A belépés díjtalan, azonban a szószék és az oltárok restaurálásra adományokat hálás szívvel elfogadunk. 16 órától a templomtéren térzenét ad Pusztavám Község Német Nemzetiségi Fúvószenekara, vezényel Katona Ármin. A térzene alatt agapéra hívjuk a jelenlévőket!
5. Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya pappá szenteli Ébner Vilmos diakónus urat június 23-án. A papszentelés 10 órakor kezdődik Székesfehérváron, a Prohászka emléktemplomban. A szentmisére busz indul, jelentkezni Freyné Anikónál lehet (Tel.: 416-113 vagy 30/3478-362). Az utazás díja 1500Ft/fő.
6. Befejeződött a térkövezett utak kiépítésének 2. üteme a temetőben. Köszönjük minden temető látogató türelmét és megértését, az építési munkák során okozott esetleges kellemetlenségekért. Reméljük, hogy az elkészült beruházás mindenki megelégedésére fog szolgálni.
MISESZÁNDÉKOK
Pünkösdvasárnap, június 5., 9.30
+Unger Ferenc és +édesapja
Szent Antal kilenced 9. kedd, június 7. 18,00
Igeliturgia
Péntek, június 10. 18,00
Igeliturgia
Templombúcsú, szombat, június 11. 15,00
+Pratsler János és +édesapja
Lehet, hogy egy kép erről: szöveg
271
elért ember
16
aktivitás

-2,5x alacsonyabb

Terjedési pontszám
Bejegyzés kiemelése
4