1. A héten csütörtökön lesz szentmise.
2. A napokban megkezdődik a temetői járda térkövezés 2. üteme, melynek várható befejezése május 31. A munkálatok során okozott esetleges kellemetlenségekért előre is mindenkinek a megértését kérjük.
3. A jövő vasárnapi szentmisében Szent Márk evangélista ünnepéhez kapcsolódóan búzaszentelést végzünk, valamint Anyák napja lévén, megáldjuk az édesanyákat.
4. Püspök atya szeretettel hív bennünket egyházmegyei zarándoklatra a békéért jövő szombaton a bodajki kegyhelyre. Délelőtt 10 órakor ünnepi püspöki koncelebrált szentmisét mutatunk be a kegyhely szabadtéri oltáránál, a szentmise után szentségimádást tartunk, majd közös imát mondunk a békéért a bodajki Mindenkor Segítő Szűzanya kegyképe előtt. Délután fél 1-kor közös keresztútjárással zárjuk a zarándoklatot a Kálvária dombon. Mindenkit szeretettel várunk a közös imádságra a bodajki Szűzanyához!
5. A héten csütörtöki naptól kezdődően a bodajki kegyhelyen RELIGIO elnevezéssel kegytárgy- és ajándékbolt nyílt. A kegytárgybolt csütörtöktől vasárnapig, délelőtt 9-től délután 5-ig tart nyitva a kegyhely zarándokudvarának hátsó déli kapuja mellett.
MISESZÁNDÉKOK
Isteni Irgalmasság vasárnapja, április 24. 9,30
Szatzker, Wittmann és Kluber család +tagjai
Szent Antal kilenced 3. kedd, április 26. 18,00
Igeliturgia
Csütörtök, április 28. 18,00
+Wachtler István, +f. Friedmann Anna és +családtagok
Sienai Szent Katalin, péntek, április 29. 18,00
Igeliturgia
Húsvét 3. vasárnapja, május 1. 9,30
+Wachtler János, +f. Gaál Julianna és +családtagok