NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA
1. Kedden 18 órakor a keresztutat imádkozzuk, pénteken Gyümolcsoltó Boldogasszony főünnepén 18 órakor igeliturgiát tartunk, melyet keresztút követ. Ezen a héten csütörtökön nem lesz szentmise.
2. Kedden, a keresztút után, 18,45 órakor képviselő-testületi ülést tartunk a plébánián, melynek fő témája a 2021. évi zárszámadás és a 2022. évi költségvetés elfogadása, valamint az új képviselő-testület megválasztásának előkészítése.
3. A Karitász nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést szervez az ukrán menekültek támogatására. Az adományokat március 20-27 között lehet elhelyezni a szentsír oltárnál.
4. Kérjük, hogy anyagilag segítsék a háború elől menekülőket. A „Híd Kárpátaljáért” nemzeti segélyvonalon hívásonként 500 Ft-ot lehet küldeni. A plakáton megtalálható a telefonszám és a külön erre a célra létrehozott bankszámla száma.
5. Ébner Vilmos édesanyja, Ébner Gyuláné Etelka temetése március 24-én 15 órakor lesz a biai temetőben, melyet gyászmise követ a torbágyi templomban. Autóbusz indul 13 órakor a plébánia elől. Van még néhány szabad hely, jelentkezni Staudt Istvánnénál lehet.
6. Nagyböjti lelkigyakorlatos szentmisékre hívunk mindenkit szeretettel március 28, 29, 30-án, hétfőn, kedden és szerdán este 6 órától. A szentmiséket Mészáros Barnabás tatabányai káplán atya fogja tartani Móron; hétfőn a Plébániatemplomban, kedden, szerdán pedig a Kapucinus templomban.
MISESZÁNDÉKOK
Nagyböjt 3. vasárnapja, március 20. 9,30
+Fett Ferenc
Kedd, március 22. 18,00
Keresztút
Gyümölcsoltó Boldogasszony fü. Péntek, március 25. 18,00 Igeliturgia + Keresztút
Nagyböjt 4. vasárnapja, március 27. 9,30
+Brückl István, +f. Friedmann Teréz és + családtagok