Nagyböjt 1. vasárnapja

 

  1. Most a szentmise végén hamvazás lesz azok számára, akik a hamvazószerdai szentmisén nem tudtak részt venni.
  2. Ezen a héten csütörtökön nem tartunk szentmisét.
  3. Nagyböjtben minden kedden és pénteken 18 órakor a keresztutat imádkozzuk. Ebben az időszakban nem tartunk igeliturgiákat.
  4. Ifi est lesz Móron, a Közösségi Házban március 12-én, szombaton 17.00 – 20.30-ig. 8. osztályos kortól szeretettel várják a fiatalokat.
  5. Nagyböjti lelkigyakorlatos szentmisékre hívunk mindenkit szeretettel március 28, 29, 30-án, hétfőn, kedden és szerdán este 6 órától. A szentmiséket Mészáros Barnabás tatabányai káplán atya fogja tartani Móron; hétfőn a Plébániatemplomban, kedden, szerdán pedig a Kapucinus templomban.
  6. Kérjük, hogy anyagilag segítsék a háború elől menekülőket. A „Híd Kárpátaljáért” nemzeti segélyvonalon hívásonként 500 Ft-ot lehet küldeni. A plakáton megtalálható a telefonszám és a külön erre a célra létrehozott bankszámla száma.
  7. Örömmel hirdetjük, hogy az orgona felújítása befejeződött, takarítást követően, jövő héttől a kórus újra használatba vehető. A templom homlokzat és tető elkészült állagmegóvási munkáit, valamint a felújított orgonát Püspök Atya a június 11-én szombaton 15 órakor kezdődő búcsúi szentmise keretében áldja meg.
  8. Március 7-től visszavonásra kerülnek a járványügyi korlátozások, így többek között a kötelező maszkviselés, a bejáratnál a szenteltvíz használatának tilalma.
  9. A múlt vasárnapi, a katolikus iskolák részére történt gyűjtés összeg 62.000 volt, amit ezúton is köszönünk.

MISESZÁNDÉKOK

Nagyböjt 1. vasárnapja

március 6.

9,30 +Varga Ferenc,

+szülők és +nagyszülők

Kedd, március 8. 18,00 Keresztút
Péntek, március 11. 18,00 Keresztút
Nagyböjt 2. vasárnapja

március 13.

9,30 +Auer József,

+f. Wachtler Mária és +szüleik