1. A múlt vasárnapi karitász gyűjtés összege 50.000 Ft volt. Köszönjük a nagylelkű adományokat.
  2. A község első adventi gyertyagyújtása ma 17 órakor lesz a Geretsried parkban (iskola melletti park). Adventi áldást mond Ébner Vilmos diakónus.
  3. Az adventi időszakban Szűz Mária tiszteletére és Jézus eljövetele utáni vágy kifejezésére régi hagyomány szerint minden hétköznap hajnalban, 6 órai kezdettel ún. rorátét tartunk, hétfői napokon igeliturgia, keddtől péntekig szentmise keretében.
  4. Szombaton reggel 8 órakor lombsöprés lesz a templomtéren, melyben férfiak és asszonyok segítségére egyaránt számítunk.
  5. Ferenc pápa meghirdette az egész világegyházban a szinódusi utat, melynek a lényege, hogy bármely hívő elmondhatja a véleményét arról, hogy hogy látja helyi szinten az egyházi közösséget, a papság és hívek részvételét az egyház életében, és a küldetésünket a mai világban. A templom bejáratánál elhelyeztünk kérdőíveket, melyeket legkésőbb december 15-ig szíveskedjenek visszajuttatni, borítékban. A kérdőívekből összefoglalót kell készítenünk, melyet a Püspökségnek fogunk továbbítani. Az egyházmegyék összefoglalóit a Magyar Püspöki Kar küldi el Európai Püspöki Konferenciának, amely összegzését a Vatikán elé tárja. Kérjük a 14 év feletti testvéreket, hogy építő gondolataikat írják le a kérdőívben, hogy együtt tudjunk munkálkodni Egyházunk jövőjén!

MISESZÁNDÉKOK

Advent 1. vasárnapja,

november 28.

9,30 +Unger Ferenc és +fia Ferenc
Hétfő, november 29. 6,00 Igeliturgia
Szent András apostol

Kedd, november 30.

6,00  
Szerda, december 1. 6,00 +Unger István és +f. Fendt Anna
Csütörtök, december 2. 6,00  
Péntek, december 3. 6,00 +Szülők, nagyszülők és testvérek
Advent 2. vasárnapja,

december 5.

9,30 +Török Vencel