1. A héten lesz csütörtök esti szentmise.
  2. A jövő vasárnapi perselygyűjtés a Karitasz javára történik.
  3. November 26-án pénteken 18 órától adventi koszorú készítést szervezünk a plébánián, melyet közös játék, a felnőttek számára újbor kóstoló követ. A részvételi szándékot kérjük előre jelezni Freyné Anikónál.
  4. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket és fiatalokat a karácsonyi pásztorjátékba szereplőnek. Jelentkezni Vámosné Zsuzsa hitoktatónál lehet november 21-ig.
  5. A sekrestyében egylapos falinaptár is kapható 50 Ft-os áron.
  6. Aki szeretne házasságot kötni 2022-ben, kérjük, hogy a móri plébániairodán jelentkezzen november végéig.
  7. Aki felnőttként szeretne keresztelkedni, elsőáldozó lenni, vagy bérmálkozni, kérjük, hogy jelentkezzen Tamás atyánál, vagy a móri plébánián november végéig.
  8. Ferenc pápa meghirdette az egész világegyházban a szinódusi utat, melynek a lényege, hogy bármely hívő elmondhatja a véleményét arról, hogyan látja helyi szinten az egyházi közösséget, a papság és hívek részvételét az egyház életében, és a küldetésünket a mai világban. A templom bejáratánál elhelyeztünk kérdőíveket, melyeket legkésőbb december 15-ig szíveskedjenek visszajuttatni. A kérdőívekből összefoglalót kell készítenünk, melyet a püspökségnek fogunk továbbítani. Az egyházmegyék összefoglalóit a Magyar Püspöki Kar küldi el Európai Püspöki Konferenciának, amely összegzését a Vatikán elé tárja. Kérjük a testvéreket, hogy építő gondolataikat írják le a kérdőívben, hogy együtt tudjunk munkálkodni Egyházunk jövőjén!

MISESZÁNDÉKOK

Évközi 33. vasárnap,

november 14.

9,30 +Farkas Pál és +szerettei
Kedd, november 16. 18,00 Igeliturgia
Csütörtök, november 18. 18,00 +Staudt Márton

és +f. Fendt Anna

Péntek, november 19. 18,00 Igeliturgia
Krisztus Király vasárnapja,

november 21.

9,30 +Auer József, +f. Wachtler Mária

és +szüleik