1. A mai perselygyűjtés a Karitasz javára történik.
  2. A héten csütörtökön nem tartunk szentmisét.
  3. Pénteken 18 órától adventi koszorú készítést szervezünk a plébánián, melyet közös játék, a felnőttek számára újbor kóstoló követ. A részvételi szándékot ma még lehet jelezni Freyné Anikónál.
  4. Ifi est lesz a Mórón, a Közösségi Házban november 27-én, szombaton 17.00 – 20.30-ig. 8. osztályos kortól szeretettel várják a fiatalokat.
  5. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyerekeket és fiatalokat a karácsonyi pásztorjátékba szereplőnek. Ma még lehet jelentkezni Vámosné Zsuzsa hitoktatónál.
  6. Aki szeretne házasságot kötni 2022-ben, kérjük, hogy a móri plébániairodán jelentkezzen november végéig.
  7. Aki felnőttként szeretne keresztelkedni, elsőáldozó lenni, vagy bérmálkozni, kérjük, hogy jelentkezzen Tamás atyánál, vagy a móri plébánián november végéig.
  8. Ferenc pápa meghirdette az egész világegyházban a szinódusi utat, melynek a lényege, hogy bármely hívő elmondhatja a véleményét arról, hogyan látja helyi szinten az egyházi közösséget, a papság és hívek részvételét az egyház életében, és a küldetésünket a mai világban. A templom bejáratánál elhelyeztünk kérdőíveket, melyeket legkésőbb december 15-ig szíveskedjenek visszajuttatni. A kérdőívekből összefoglalót kell készítenünk, melyet a püspökségnek fogunk továbbítani. Az egyházmegyék összefoglalóit a Magyar Püspöki Kar küldi el Európai Püspöki Konferenciának, amely összegzését a Vatikán elé tárja. Kérjük a testvéreket, hogy építő gondolataikat írják le a kérdőívben, hogy együtt tudjunk munkálkodni Egyházunk jövőjén!

 

MISESZÁNDÉKOK

Krisztus Király vasárnapja,

november 21.

9,30 +Auer József, +f. Wachtler Mária

és +szüleik

Kedd, november 23. 18,00 Igeliturgia
Péntek, november 26. 18,00 Igeliturgia
Advent 1. vasárnapja,

november 28.

9,30 +Unger Ferenc és +fia Ferenc