1. Köszönjük minden kedves testvérünk szolgálatát, akik bármely módon is járultak hozzá, hogy Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepét méltóképpen ünnepelhessük meg. Külön köszönet a Pusztavámi Német Nemzetiségi Énekkar tagjainak, hogy felvállalták a gazdátlanul maradt sátor díszítését.
  2. Jövő vasárnap templomunk védőszentje, Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító ünnepe, templomunk búcsúnapja.

Az ünnepi szentmise kivételesen 9,15 órakor kezdődik, melyet szentségi körmenettel zárunk. Bíztatunk mindenkit, hogy aki teheti népviseletben jöjjön, ezzel is szebbé téve az ünnepet.

  1. Szeretettel jelezzük az egyházközség családjainak, hogy családos tábort szervezünk július 21-25 között a Vértes táborban. Jelentkezni Staudt Gáboréknál lehet.
  2. A Mór – Bodajk kerékpárút – zarándokút elkészült. A hálaadó zarándokút június 13-án Gyülekező 15 órakor a bicikliút kezdetén, Móron a Dózsa Gy. utca végén. Indulás 15.15-kor. Gyalogosan vagy biciklivel is lehet csatlakozni.
  3. Éjjel nappal hívható számon elérhető a telefonos lelkigondozói szolgálat betegek és kórházi dolgozók számára. Személyes találkozásra csak a móri, csákvári és fehérvári kórházakban van lehetőség. Részletek a plakáton.
  4. Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya június 24-én a Prohászka Templomban diakónussá szenteli Ébner Vilmost. Imádkozzunk érte és a többi szentelendőért!

 

MISESZÁNDÉKOK

Úrnapja, vasárnap, június 6.

10.30

+Unger Ferenc

és +édesapja Ferenc

Szent Antal kilenced 9. kedd, június 8.

18.00

Igeliturgia
Csütörtök, , június 10.

18.00

 
Templombúcsú, vasárnap, június 13.

9.15

A plébániaközösségért