NAGYBÖJT 3. VASÁRNAP

  1. Nagyböjtben minden pénteken 18 órakor a keresztutat imádkozzuk.
  2. Apák és fiak, férfiak és fiúk zarándoklata lesz Csókakőre és vissza március 20-án, szombaton. Indulás 9 órakor a Mórról a csókakői bicikliút bevezetőjénél, érkezés ugyanott 4 órakor. Részletek a plakáton találhatók.
  3. A Karitasz tartós élelmiszert gyűjt rászorulók számára a templomban nagyböjt vasárnapjain. Az 1356-os adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 Ft-tal támogathatjuk ezt a szándékot.
  4. Várjuk azon házaspárok jelentkezését, akik ebben az évben kerek házasságkötési évfordulót ünnepelnek. Jelentkezni Freyné Anikónál lehet. A járványhelyzet miatt a jubilánsok ünnepi szentmiséjét egy későbbi időpontban tarjuk, melyet majd hirdetni fogunk.
  5. A járványügyi szigorítások mellett is egyelőre nyitva lesznek a templomok a Magyar Katolikus Püspöki Kar rendelkezése alapján.
  6. Mivel a járványügyi helyzet ez évben sem teszi lehetővé a szabályos választás lebonyolítását, ezért püspök atya a plébániai képviselőtestületek tagjainak kinevezését további egy évvel, 2022 Pünkösdjéig meghosszabbította.
  7. A múlt vasárnapi, a katolikus iskolák részére történt gyűjtés összeg 53.000 volt, amit ezúton is köszönünk.

 

MISESZÁNDÉKOK

Nagyböjt 3. vasárnap, március 7.

9.30

+Fendt Mátyás és +f. Farkas Borbála
Kedd,  március 9.

18.00

Igeliturgia
Csütörtök, március 11.

18.00

 
Nagyböjt 4. vasárnap, március 14.

9.30

+Kemele István és +szülei